Onze Medewerkers

Huguette Broers

Huguette Broers

Office manager

 

Mijn naam is Huguette Broers. Ik ben werkzaam als office manager en ik wil me graag even nader aan u voorstellen.

Na mijn Schoevers-opleiding tot afdelingssecretaresse ben ik in 1985 in de transportsector terechtgekomen waar ik ruim 15 jaar werkzaam ben geweest. Eerst als planner, later als accountmanager.

In 2001 ben ik als secretaresse begonnen bij Rotterdam Painting Consultants BV. Na het behalen van mijn BKB-diploma is het accent verschoven naar de financiële administratie.

In 2013 ben ik vanaf het prille begin betrokken geweest bij de start van Dutch Coating Consultants. De financiële administratie is nog steeds een belangrijk deel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast coördineer ik alle kantoor gerelateerde werkzaamheden.

Werken bij DCC is voor deze veelzijdige duizendpoot nog elke dag een klein feestje. Het is een leuk bedrijf met een fijne werksfeer en geweldige collega’s.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Email : info@dccbv.com

 

Wim Bonstroo NACE CIP Level 3 #8501

Wim Bonstroo NACE CIP Level 3 #8501

Consultant | Mede-eigenaar

 

Mijn naam is Wim Bonestroo. Ik ben de mede-eigenaar en mede-oprichter van Dutch Coating Consultants BV.

Ik zit sinds 1983 in het vak. Mijn eerste baan als coating inspecteur voor een verfleverancier in Saoedi Arabië. Daarna heb ik bijna 9 jaar gewerkt als technisch adviseur bij Fortis Coatings. In 1993 ben ik in dienst getreden bij Rotterdam Painting Consultants BV alwaar ik werkzaam was als technisch manager en directeur. Eind 2012 hebben Huguette, Erik en ik de sprong gewaagd en werd DCC BV opgericht.

Naast het uitvoeren van inspecties houd ik me ook bezig met schade expertises en het ontwikkelen en implementeren van onderhoudsstrategieën, opleidingen en consultancy. Net als mijn collega Erik, ben ik sinds 2001 NACE CIP instructeur voor het NACE CIP certificeringsprogramma.

We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Dat zorgt er voor dat we snel kunnen werken, gemakkelijk in kunnen spelen op veranderingen en onze gecombineerde kennis en ervaring optimaal kunnen inzetten. Voor mij persoonlijk is dit een geweldig vak waarin ik nog elke dag word uitgedaagd.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Email : info@dccbv.com

Erik Boer NACE CIP Level 3 #8500

Erik Boer NACE CIP Level 3 #8500

Consultant | Mede-eigenaar

 

Mijn naam is Erik Boer. Ik ben werkzaam als consultant, tevens mede-eigenaar en wil me graag even aan u voorstellen.

Na een opleiding op de nationale schilderschool (NIMETO Utrecht) ben ik als onderdeel van stage bij Rotterdam Painting Consultants BV begonnen op 19 jarige leeftijd. Ik heb tot eind 2012 (meer dan 22 jaar) bij dit bedrijf met veel plezier gewerkt maar vond dat het tijd werd voor een nieuwe start.

Samen met mijn collega’s Huguette Broers en Wim Bonestroo hebben wij Dutch Coating Consultants BV opgericht en zijn op 1 januari 2013 officieel gestart. Al snel kwamen de (oud)collega’s Wim Mul, François Beyerlein, Jan Plaizier, Michael Voolstra, Ronald Schillemans, Remy Vermeulen, John Borgers en Mathijs van Ditshuizen de gelederen versterken.

Inmiddels kunnen we concluderen dat we onze plek in de conserveringsmarkt hebben gevonden en we zijn er trots op dat onze klantenlijst inmiddels gestaag is gegroeid.

Persoonlijk leg ik mij toe op het begeleiden van conserveringsprojecten, het schrijven van specificaties en het verzorgen van trainingen.

Ik ervaar ons werk als het leukst denkbare beroep. Iedere dag weer ga ik met plezier naar kantoor, een klant of een nieuwe uitdaging.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Email : info@dccbv.com

Francois Beyerlein NACE CIP Level 3 #26411

Francois Beyerlein NACE CIP Level 3 #26411

Consultant

 

Mijn naam is François Beyerlein. Ik ben werkzaam als consultant bij Dutch Coating Consultants.

Na mijn Mavo en Havo te Goes ben ik in 1995 bij de koninklijke landmacht terechtgekomen waar ik 2 jaar werkzaam ben geweest als beroepsmilitair.

In 1997 ben ik als productiemedewerker begonnen in de automotive branche te Goes waar ik na 1 jaar de functie van bedrijfsleider bekleedde. Echter, na 10 jaar in dezelfde branche gewerkt te hebben vond ik dit wel welletjes. Het was tijd voor iets nieuws.

In het jaar 2008 ben ik in de coating-wereld gestapt. Toen ben ik bij de basis begonnen bij 1 van de meest innovatieve conserveringsbedrijven van Nederland. Daar heb ik veel geleerd en kennis opgedaan.

Op 1 April 2013 ben ik in dienst getreden bij Dutch Coating Consultants. Mijn dagelijkse werkzaamheden betreffen over het algemeen coating inspecties. Nieuwbouw offshore constructies, TSA en PFP vallen onder mijn specialiteiten.

Werken bij DCC is voor mij elke dag weer een nieuwe uitdaging. Het is een fijn bedrijf met een goede werksfeer en allemaal geweldige collega’s.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Email : info@dccbv.com

Yvar van Achthoven NACE CIP Level 2 #59255

Yvar van Achthoven NACE CIP Level 2 #59255

Consultant

 

Mijn naam is Yvar van Achthoven. Ik ben werkzaam als consultant bij Dutch Coating Consultants, en ik wil me graag even nader aan u voorstellen.

Geboren en getogen in Zuid-Afrika, waar ik mijn universitaire opleiding bachelor bedrijfsbeheer heb afgerond. Ik ben in 2013 in de coatingwereld begonnen als supervisor en al snel opgeklommen tot QC/workshopmanager. Sinds eind 2017 ben ik in Nederland waar ik ook weer heb gewerkt voor coating aannemers als uitvoerder en kwaliteitsman. Inmiddels ben ik een gekwalificeerd Nace inspecteur.

Ik kan me geen betere collega’s en mentoren wensen om voor en mee te beginnen. Bij DCC begint voor mij een nieuwe “start” in de conserveringswereld. Uiteraard heb ik deze mogelijkheid met beide handen aangegrepen en sta ik er helemaal klaar voor”

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Email : info@dccbv.com

 

Remy Vermeulen NACE CIP Level 3 #12466

Remy Vermeulen NACE CIP Level 3 #12466

Consultant

 

Mijn naam is Remy Vermeulen, ik ben woonachtig in Breda.

Na mijn opleiding aan de schilderschool Sint Lucas ben ik verder gaan studeren tot docent schilderen aan de PTH in Eindhoven. Tijdens mijn studie ben ik aan de slag gegaan als vakdocent aan het ROC in Tilburg.

Na de studie ben ik werkzaam geweest voor TNO Advies als trainer kwaliteitszorg in de schildersbranche. Vanaf 1997 ben ik met veel plezier werkzaam geweest bij een bekend inspectiebureau uit Rotterdam.

Hier ben ik gestart als junior inspecteur (manusje van alles) en heb me in de loop van de jaren gespecialiseerd in training en advies, offshore inspecties, status inspecties voor petrochemie en het maken van bestekken.

Inmiddels ben ik een gekwalificeerd Nace instructeur. Met Wim en Erik organiseren wij jaarlijks diverse trainingen in zowel Nederland als het buitenland.

Mijn contactgegevens zijn als volgt;

Telefoon  : 088-1167333

Email : info@dccbv.com

John Borgers NACE CIP Level 3 #12453

John Borgers NACE CIP Level 3 #12453

Consultant

 

Mijn naam is John Borgers.

Ik ben werkzaam als consultant bij Dutch Coating Consultants. Na mijn Mavo te Middelburg heb ik een paar jaar wat productiewerk gedaan en enkele reizen gemaakt.

In 1985 ben ik als leerling-medewerker begonnen bij een staalconserveringsbedrijf. Hier heb ik me vele disciplines eigen kunnen maken zoals stralen, schilderen, spuiten, metalliseren, en fire proofing. In 2006 ben ik binnen dit bedrijf begonnen met QA/QC werk en heb vervolgens mijn NACE level 1, 2 en 3 behaald.

Op 1 januari 2016 ben ik in dienst getreden bij Dutch Coating Consultants. Mijn dagelijkse werkzaamheden betreffen over het algemeen coatinginspecties. Werken bij DCC is voor mij een nieuwe start in de “coatingwereld” en verbreed daarmee mijn horizon.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Email : info@dccbv.com

Bianca Piersma-Van den Brom

Bianca Piersma-Van den Brom

Administratief medewerker

 

Mijn naam is Bianca Piersma-Van den Brom, getrouwd en moeder van twee zoons.

Ik ben sinds 1 september 2016 werkzaam als administratief medewerker bij Dutch Coating Consultants en wil me graag even aan u voorstellen.

Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvangbranche en alle facetten daarin te hebben meegemaakt, was ik erg toe aan een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging heb ik gevonden bij DCC. De wereld van “de verfpolitie” is mij geheel onbekend dus uitdagingen genoeg. Ik zal alle kantoor gerelateerde werkzaamheden voor mijn rekening nemen, samen met mijn collega Huguette Broers.

Met een kleine club professionele, gemotiveerde en zeer getalenteerde collega’s wordt het zeker weten een toptijd bij Dutch Coating Consultants.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Email : info@dccbv.com

Oscar Paulussen NACE CIP Level 2 #106552

Oscar Paulussen NACE CIP Level 2 #106552

Consultant

 

Mijn naam is Oscar Paulussen, geboren in Brielle en sinds juni 2023 werkzaam als consultant bij Dutch Coating consultants. 

Na het afronden van mijn MAVO-opleiding heb ik mijn passie voor techniek gevolgd en de opleiding MTS-Scheepswerktuigbouwkunde afgerond, hier ontstond mijn passie voor maritieme industrie.Met mijn achtergrond in scheepswerktuigbouwkunde en mijn uitgebreide ervaring in accountmanagement en salesmanagement, ben ik een enthousiaste professional in de zakelijke wereld.

Ik maak deel uit van een geweldig team bij Dutch Coating Consultants. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inspecteren van coatingprocessen bij olieraffinaderijen en coating- en conserveringsbedrijven.

Bij DCC voel ik me op mijn gemak, word ik gedreven door een kleine groep professionele en gemotiveerde collega’s, en ga ik altijd met een glimlach naar mijn werk.

Contactgegevens:

Telefoon: +31 (0) 88 1167333

Email : info@dccbv.com