Projecten

Onderstaand vindt u willekeurig geselecteerde projecten waar DCC op dit moment haar diensten en expertise verleent.
TEAM Terminal

TEAM Terminal

De inzet van DCC betreft status-, garantie- en uitvoeringsinspecties. Deze inspecties leiden tot een conserveringsprogramma waarvan DCC tevens de randvoorwaarden (bestekeisen) opstelt.

Lees meer
Hartel Tank Terminal (HES)

Hartel Tank Terminal (HES)

DCC BV is betrokken bij de conservering van de nieuwe HES Hartel Tank Terminal op de Hartelstrook in de haven van Rotterdam. De tanks worden in- en uitwendig voorzien van een conservering.

Lees meer
Akito Noshiro

Akito Noshiro

DCC BV is betrokken bij diverse Offshore windturbine projecten waaronder het Akita Noshiro project. Dit project bevindt zich in de buurt van de havens Akita en Noshiro in Japan.

Lees meer
Dow Terneuzen

Dow Terneuzen

DCC heeft opdracht gekregen van DOW Terneuzen om de status van de conservering van een aantal fabrieken in kaart te brengen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de inmiddels ruime expertise van DCC BV.

Lees meer
Triton Knoll OWF

Triton Knoll OWF

DCC BV is betrokken geweest bij het Triton Knoll OWF project. Dit project bevindt zich ongeveer 32 km voor de kust van het Engelse Lincolnshire en heeft een potentieel vermogen van 855 MW.

Lees meer
Datacenter

Datacenter

DCC verzorgt bij een datacenter in Rotterdam een periodieke controle van de omgevingslucht. De informatie wordt gebruikt om het eigen klimaatbeheersing systeem te controleren op correcte werking.

Lees meer